QUÈ PODEM FER SI VENIM EL CAP DE SETMANA?

 

Activitats a la casa on estiguis allotjat o des de Casserres. Fixa-t’hi bé!

ACTIVITATS PER ADULTS I MAJORS DE 14 ANYS


Taller de fotografia
Tens càmera de fotos? T’agrada la fotografia? No et perdis l’oportunitat. Ens desplacem a la casa per oferir-vos un taller d’introducció al món fotogràfic, coneixement bàsic de la càmera, com i on fer les millors fotos en funció dels efectes desitjats. Si el temps ho permet, farem una sortida pels entorns per a posar en pràctica les nostres habilitats.


Plantes medicinals
Coneixes la flora de l’entorn? Saps que algunes d’aquestes plantes et serveixen per curar els constipats i els mals de panxa? Et portem el guia a casa perquè t’expliqui quines plantes podem trobar a la zona, quines èpoques i per a què serveixen, a més anirem d’excursió a buscar-ne!

images3 Custom

índice1 Custom
Horticultura
T’agradaria tenir un hort i cuidar-lo? Et portem el cuidador a casa, t’explicarà com i quan plantar cada tipus d’ hortalisses en funció del temps i de l’època de l’any, quan les recull i quin són els trucs per a cuidar bé l’hort, a més una visita pràctica a l’hort.

índice Custom 4

 

ACTIVITATS PER ADULTS O EN FAMÍLIA

Excursió descoberta entorn del poble
Descobreix els racons de l’entorn de poble a través d’una ruta guiada des de Casserres. La caminada és planera i ofereix unes vistes agradables de la comarca i l’entorn des del Pre-Pirineu fins a Montserrat. És una ruta fàcil, planera i assequible per a tots els públics. Ens adaptem a les característiques del grup, entre 6-14 km.

 

Aquí teniu les imatges d'alguns indrets que podrem visitar ja sigui a la ruta en forma d'excursió amb l'orientació o amb el geocatching.

 

 

DSC 0998 Custom

 

images Custom

 

Activitat d’orientació
Observa l’entorn i situa’t amb el mapa, aquesta activitat consisteix a anar a cercar les fites amagades en diferents espais de l’entorn de la casa. Un guia us explicarà i donarà les indicacions necessàries perquè sigueu ràpids i eficaços, a partir d’aquí ens posem a la recerca. No us perdeu!!


Geocaching

Aquesta activitat molt de moda en els últims anys, consisteix a descobrir indrets característics de l’espai a través de la recerca dels anomenats Caches o tresors (una capsa amb articles que s’intercanvien i una petita llibreta de registre). Per a trobar els tresors us facilitem un GPS per introduir les coordenades del cache desitjat. T’ho perdràs? A veure qui el troba primer?


Piragües al pantà
Amb l’activitat de piragüisme al pantà podràs aprendre a manejar una piragua en aigües tranquil·les sense dificultat, amb unes lliçons bàsiques de tècnica de paleig podrem fer una petita excursió pel pantà de la Baells en un entorn privilegiat i tranquil. T’apuntes a remar?
Cal portar banyador, tovallola, roba de recanvi i bambes o escarpins per pujar a la piragua.

 
ACTIVITATS PER LA QUITXALLA


Taller de jocs
Aquest taller està pensat perquè la quitxalla de la casa gaudeixi d’una bona estona. A la nostra maleta tenim posats jocs esportius, jocs de taula, balls i cançons, jocs parany, activitats esportives, gimcanes màgiques, olimpíades, construcció de malabars o fins i tot teatre i emocions. Ens adaptem al grup i a les edats, trieu o deixeu-vos sorprendre!

Jocs a la piscina
El medi aquàtic és divertit perquè sí, si la quitxalla sap nedar, us proposem un matí o tarda de jocs a la piscina on hi haurà esbarjo, castells, diversió, curses, animals, llançaments, salts, globus d’aigua i fins i tot natació sincronitzada!

 

Descarrega't aquesta informació aquí i envia'ns un correu si vols consultar preus. També pots visitar les cases de turisme rural on realitzem les activitats:

El Puig de Fonollet

Cal Escaler

Cal Bernadàs