Activitats extraescolars

A secundària proposem activitats esportives i tres tallers.

Quant a les activitats esportives, cal dir que de 12 a 18 anys es realitza un treball específic de tècnica, tàctica i estratègia de joc (en funció del nivell de l’alumnat) prioritzant la posició en funció de les característiques de la persona i del grup. S'utilitzen sistemes d'avaluació per a la millora de les habilitats com la coavaluació i autoavaluació.

Es prioritza que els alumnes estiguin a gust, gaudeixin de la pràctica i dels companys, que s’autogestionin i que estiguin motivats per a seguir practicant, ja sigui en l'àmbit de la competició federada o amateur.


Seguidament presentem les activitats i tallers:

MULTIESPORT
Activitat esportiva on es treballaran aspectes tècnics, tàctics i estratègics de diferents esports minoritaris escollits pels alumnes tals com el rugby, el voleibol o el bàdminton.

DSC 0016 Custom


FUTBOL / FUTBOL SALA/ BÀSQUET/TENNIS/VOLEIBOL
Activitat destinada a totes les edats s'entrenarà un o dos dies a la setmana. Es realitzaran els grups en funció de les edats i categories. Es competirà a la lliga escolar en cas d’haver-hi un grup prou nombrós.


BÀDMINTON
El bàdminton és un esport de raqueta on la facilitat per intercanviar el volant fa que sigui d’allò més engrescador. Conèixer els cops bàsics i les tàctiques per a enganyar i vèncer l’adversari requereix ja una mica més de temps. Amb una base jugada i amb els elements de competició la gresca està garantida.


RUGBY
Activitat destinada a totes les edats . Es realitzaran els grups en funció de les edats. Aquest esport poc conegut a les nostres terres té una gran riquesa tècnica i tàctica amb elements de contacte que el fan diferent i educatiu en diversos aspectes, en les sessions es pretén donar una base per a poder jugar a rugby i a entendre el fair-play, el respecte pels companys, adversaris i àrbitres tan desenvolupat en aquest esport.

 

PATINATGE
Activitat destinada a totes les edats a partir de 4 anys. Es realitzaran els grups en funció de les edats. També en funció d’aquestes es treballaran els elements més bàsics sobre rodes mitjançant el joc i els elements específics del patinatge artístic i el hoquei patins.

 

TENNIS TAULA
De nou un esport amb pala on l’intercanvi de la pilota és ràpid i dinàmic. Colpeja la pilota dins la pista, aprèn a fer efectes i competeix amb els teus amics. Sempre com a base el joc i l’essència de l’esport, aprendrem a jugar a tennis taula.

 CIMG2882 Custom

CUINA
Activitat adreçada a la iniciació al magnífic món culinari i per dotar de coneixements sobre cuina i alimentació sana per a tots aquells que pròximament hauran d'anar a estudiar a fora. Plats bàsics, equilibrats i bons.

 

TEATRE
El teatre és una eina i un recurs que permet investigar i imaginar situacions diferents de les quals vivim normalment, posant-nos en joc i descobrint altres maneres de fer.
En el taller s’obre un marc nou on sense judici cada adolescent troba el seu espai, i decideix la seva participació en el projecte que estem creant tots plegats. Però també hi ha l’espai per un treball individual cap a l’autonomia i la descoberta de les emocions.

 

DIBUIX i CREATIVITAT
Potenciar i descobrir la creativitat individual i col·lectiva a través de tallers i treballs manuals, utilitzant diferents materials, es confeccionen peces de roba i complements com bufandes, bufs, bosses, moneders o altres objectes en funció de l’interès dels estudiants: Llums, àlbums de fotos, etc.

DSC 0058 Custom


Tant els tallers com els esports es poden realitzar de forma anual o trimestral. Descarrega't el pdf amb la informació i visita el bloc amb les activitats que anem fent.