Natació per infants

 

Vine a gaudir d'un espai privilegiat a la Barraca de Cal Bernadàs de Casserres. Fem grups reduïts per tal que l'activitat es desenvolupi amb total tranquil·litat. Disposem d'una piscina de sal i monitoratge especialitzat. I tot en un entorn al bell mig de la natura.

En aquest espai i amb grups de tan sols cinc infants l'aprenentatge de les habilitats aquàtiques bàsiques és d'allò més agradable; Controlar la respiració, flotar en diferents posicions amb material i sense, realitzar petits desplaçaments en diferents posicions, desplaçar-nos per sota l'aigua, fer tombarelles, saltar, agafar i llançar objectes i fins i tot jocs col·lectius, danses i cançons són alguns dels aprenentatges que adquirim al llarg del curs.

L'ambient és familiar, no hi ha corredisses ni soroll, les sessions es realitzen amb infants a partir de tres anys i fins que són autònoms a l'aigua i dominen la respiració i els desplaçaments bàsics.

Una oportunitat privilegiada a l'abast de tothom, clica aquí i mira més fotos de la piscina.

foto x anunci4

DSCN0027 Custom

DSCN0090 Custom

DSCN0171 Custom

 

 

 

Durant el mes de juliol i la primera quinzena d'agost ens trobaràs cada tarda a la piscina municipal de Casserres. Grup i cursos a partir de 4 anys. Demana informació preus i horaris.