Casal


La nostra empresa us ofereix un Casal per als nens del Centre Educatiu en les setmanes de Nadal, setmana santa, tot el mes de juliol, la primera quinzena d’agost i la primera quinzena de setembre.

IMG-20130725-WA0000 retocada Custom


El casal es realitza entre setmana i en els dies laborables de dilluns a divendres. L’horari del casal és de 9:00 a 13:00 amb possibilitat de realitzar hores d’acollida a partir de les 8:00 del matí.
Per tal d'organitzar bé el casal, durant la primer hora es fa l'arribada dels infants, repàs i deures, i si el temps suficient, alguna activitat tranquil·la com per exemple pintura o jocs de taula.
Les activitats del casal es programen en funció dels grups/edats, possibilitats del centre i època de l’any. Per tal de dinamitzar les activitats es realitzen grups en funció de les edats i el nombre d’inscripcions, d’aquesta manera es poden adaptar a cada grup.
A l'estiu es programen també sortides a la piscina o pels entorns del poble on es duen a terme activitats de descoberta de la natura, jocs i excursions.
El casal té com a base el centre educatiu on es realitza i és pels alumnes d’aquest, però s’obre també l'opció d'incorporar-hi alumnes que no siguin del mateix centre o d’ajuntar alumnes de dos centres en cas de ser un grup poc nombrós.
També oferim l'opció d’ampliar l’horari, ja que es disposa d’un servei de càtering on s’inclouria el dinar i el monitoratge fins a l’hora de recollida.

En aquest cas els horaris serien de 13:30 a 14:30 dinar, de 14:30 a 15:00 farem una mica de descans i de les 15:00 fins a les 16:30 activitats de nou.
Durant l’estona de repàs i deures els monitors vetllen perquè els infants realitzin les seves tasques i els donen un cop de mà. Un cop esmorzats la gresca està garantida, les activitats són dinàmiques i variades des d'esports, jocs, tallers, danses i excursions.

Visita què fem al casal al nostre bloc, descarrega't la informació o demana'ns pressupost! També podem venir al teu poble o a la teva escola a fer un Casal Xalem.

Aquí teniu algunes fotos de lo bé que ens ho passem...  

WP 20140711 003 Custom

IMG 6407 Marta Prat Custom

2013-07-25 19.42.10 Custom