Els cursos i tallers per adults són un servei complementari de l'empresa. Us oferim la possibilitat de realitzar tallers i activitats físiques i esportives oberts a tothom.

Aquests cursos poden ser de curta durada o que funcionin tot l'any. Aquí teniu els cursos que estan en marxa des del 2013. Us anirem informant de les noves propostes.

 

Comença bé el dia

Tal com diu el nom de l'activitat us proposem una manera diferent de començar el dia. Cada dimarts i cada dijous de 7:00 a 7:45 del matí al Local Cultural de Casserres et donem l'oportunitat de realitzar una sessió d'activitat física suau on l'objectiu principal és eliminar i disminuir les molèsties de l'esquena, corregir la nostra postura, conèixer i treballar amb el nostre cos de manera correcta i tonificar la nostra musculatura per a beneficiar-nos en la nostra vida quotidiana.

 Apte per a totes les edats, homes i dones que us passeu hores a la cadira davant l'ordinador o aquells que patiu sovint de dolors causats per contractures i males posicions.

 Durant l'activitat realitzem exercicis concrets on centrem l'atenció en una correcta execució, control i coordinació de la musculatura i la respiració. Aquests exercicis ens ajuden a mobilitzar les nostres estructures corporals en tots els plans i eixos aconseguint així un millor funcionament d'aquestes.


Vine a provar qualsevol de les nostres sessions de manera gratuïta, si t'agrada quedat amb nosaltres!

 

Posa't en forma

El programa de "posa't en forma" es basa en una sessió de tècnica de natació, una de condició física i una sortida setmanal gratuïta de btt que realitzem a partir de la primavera

Dilluns de 20:00 a 21:00 a la piscina de l'Eix Navàs treballem la tècnica de natació dels quatre estils. Utilitzem tot tipus de sistemes a part de la sessió dirigida: fitxes d'avaluació, testos, gravacions i observació dels companys. A poc a poc anem introduint un treball de condició física, adaptat al nivell de cada participant. L'objectiu d'aquells que fa més temps que vénen és realitzar alguna competició popular d'una distància entre 1000 i 2000 metres d'acord amb les possibilitats de cadascú. L'objectiu d'aquells que fa més poc que s'han apuntat és trobar-se còmodes a l'aigua, aprendre una bona tècnica i tenir bones sensacions nedant.

 DSC07073 Custom

 

L'any passat va ser la Baells, aquest any volem anar a la platja.

Per altra banda els dijous de 20:00 a 21:00 al Local Cultural de Casserres, fem un treball de condició física general mitjançant jocs, circuits, gomes, cordes, pilotes o peses. Aprenem a utilitzar-les i anem a poc a poc ampliant el nostre coneixement amb exercicis que ens poden ajudar a complementar amb la nostra pràctica esportiva habitual.

 

Cursos d'estiu

A partir del juliol i fins a mig agost ens trobareu a la piscina Municipal de Casserres. Allà treballem tècnica d'estil amb aquells que els fa mandra nedar durant l'any, fem cursos amb embarassades i sobre tot, ens ho passem molt bé.

M1109615 Custom

M1109539 Custom


Activitats gratuïtes

Finalment i durant el mes de setembre i octubre i a partir de la primavera s'inicien els dimecres a les 19:00 les sortides amb Btt. Aquesta és una proposta oberta a tothom, totalment gratuïta i que complementa les anteriors. Tot aquell que tingui ganes de fer una ruta aproximadament d'una hora a una hora i mitja cada dimarts es pot apuntar. Les rutes no estan programades ni dissenyades, simplement es fan sobre la marxa i amb les aportacions que cadascú i vulgui fer.


Organitzem i gestionem cursos ja sigui pels ajuntaments, per alguna entitat o empresa interessada o per a qualsevol organització que ho necessiti.